onsdag 1 april 2009

Once upon a time there was a war

Den barbariska Förkylningen har lamslagit landet Hanna genom sin brutala invasion. Invånarna är mycket frustrerade, speciellt de i Näsa, Hals och Huvud eftersom den har koncentrerat sig på den norra delen av landet då det är det industriella och akademiska centrumet i Hanna, även om vissa försöker argumentera att det inte händer så mycket där. Men varför skulle Förkylningen då attackera?

Attacken inleddes av kompaniet Snuva, efter att Hanna lidit av sömnsvårigheter under alltför lång tid. Hannas ledning försökte trotsa Snuva flera gånger, genom att interagera med andra länder vid fredsförhandlingsmetropoler som Friskis&Svettis, Arena och Tingvallagymnasiet. De andra länderna stod dock totalt maktlösa, måhända väldigt sympatiska, inför hennes lidande. Befolkningens opposition och revolter krossades brutalt i och med att fler och mer våldsamma trupper sattes in.

Så småningom avlägsnade sig Snuva, och regeringen i Hanna, belägen i Hjärnan i huvudstaden Huvud, tänkte att hon behövde börja bygga upp landet igen och gick därför på Volleybollträning. Förkylningen invaderade då på nytt, denna gång med kompaniet Hosta i spetsen. Världsfreden började nu störas ordentligt, eftersom folk i andra delar av världen nu tydligt kunde märka att något var fel. Hanna gjorde dock ännu en gång uppror och åkte på såväl Högskoleprov som Körövning, samtidigt som hon vägrade stanna hemma från Skolan för att ta itu med sina inrikesproblem, i likhet med Mussolini och andra "stora" ledare.

När så Snuva återkom på Söndagen den 29 Mars så insåg Hannas ledare att det kanske var bäst att vänta ut det hela, eftersom Förkylningen aldrig skulle ge sig av utan att först ha kuvat landet. Detta i kombination med starka protester från Huvud, där invånarna var utmattade, tvillingstäderna Ögon, som översvämmades av tårar när regeringen tvingade dem att läsa någonting eller när de utsattes för starkt ljus, och Näsa, vars främsta naturtillgång luktsinnet var mer eller mindre borttagen på grund av översvämningen av snor och det enorma trycket som skapats och gjort staden isolerad och igentäppt. Hals hade dock nu återhämtat sig relativt bra, vilket ju är positivt med tanke på att Hanna har en del grejer framför sig som kräver en fungerande röst, som konferensen Franska Oral och förhandlingar med olika sommarjobbsorganisationer. Livet måste ju gå vidare, även för Hanna, eftersom Förkylning har en svaghet i att den kan inte ockupera ett annat land hur länge som helst, förutsatt att befolkningen är tillräckligt smarta för att förstå hur de ska bli av med den, alltså genom att V I L A. Reparationer och uppbyggnad har redan börjat ske, så landet och dess befolkning är med andra ord snart på fötter igen.

Dagens ord: "Alfakrull." @ på norska. Fast det visste ni säkert redan. Men jag påmindes idag, av en äkta norsk. Jag fick be henne upprepa vad hon sa flera gånger och skyllde på dålig mottagning. Så kan det gå när man ska söka jobb i Sveriges grannland.

2 kommentarer:

  1. Hihi, shit vilken roligt inlägg, hanna! :) du skriver superskojigt :P hoppas du blir frisk snart...

    SvaraRadera
  2. Tack Anna! Va kul att någon tycker det :)

    SvaraRadera