måndag 8 mars 2010

Hur man vet att man är besatt

Situation 1: Man ser en skylt med texten berry och tänker "nu tycker de att de har varit smarta som dragit upp ben and jerry till ett ord." Inte att det betyder bär. Det kommer man på en halvminut senare.

Situation 2: Man är på ett fotografimuseum som för tillfället har en speciell Afrika-utställning och ser en bild på kontinenten ifråga med massa svarta fyrkantiga saker huller om buller på själva Afrika (på fotot alltså) och tänker att det är chokladbitar. När man sedan skriver ett blogginlägg om detta vill man till sitt försvar säga att 1. bilden var svartvit och 2. kakao är en stor exportprodukt därnere. Sen inser man att det nog är rätt irrelevant egentligen.

Situation 3. Man börjar gråta när ens lösgodis tar slut.

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha, Hanna du är in trouble. Du vet väl att det finns avvänjningskliniker för sockerberoende? :P (vi kan ta en tripp dit tillsammans)

    SvaraRadera
  2. DET FINNS FLER SOM JAG; HALLELUJA!!!!! Tack för ditt delgivande av godisfakta, nu vet jag att inte är ensam i denna värld där allt EGENTLIGEN kretsar kring godis (bara att inte alla har fattat det än).

    SvaraRadera